Alle hader at gøre rent, men alle elsker et rent hus. Er der en god måde at rengøre huset hurtigt på?

De fleste nybegyndere er ikke sikre på, om de skal støve af eller støvsuge først. De spekulerer på, om de skal rengøre køkkenet før badeværelset eller omvendt.

Følg denne trinvise vejledning, baseret på mange års erfaringer, for at få mest muligt ud af din tid og rense dit hus hurtigt:

11 Tips Til Hurtig Rengøring

Rengør hele huset, ikke et værelse til tiden

Rengøring er meget mere effektiv, hvis du vælger en opgave (støvning, støvsugning, gulvvask) og gør samme opgave i hvert værelse i huset, snarere end at rengøre køkkenet, badeværelserne og derefter soveværelset. At gøre det på den måde forhindrer dig i at føle, at du er i en endeløs rengøringscyklus, og starter den samme opgave igen og igen.

Saml alle dine rengøringsværktøjer

Uanset om det er en kasse eller spand, at have alt samlet, er hvad du behøver for at rengøre meget mere effektivt end ellers. Du vil ikke spilde tid på at kigge efter værktøjer og remedier, mens du renser, og du behøver ikke bekymre dig om at samle dem før din næste tur rundt. Brug din tid fornuftigt, og gør rent effektivt.

Fjern ting fra gulv og overfalder

Før du begynder selve rengøringen, gå ind i stuen og fjern rodet. Som du fjerner hver genstand – magasiner, aviser, gamle sneakers – overvej, om du skal sætte det væk, smide det ud eller donere det væk.

Støv af og støvsug

Koncentrer din støv på toppen af ​​møbler og undersiden af ​​hylder, på gelænder, billedrammer, og tv-skærme. For områder der er vanskelige at nå, som persienner og øvre hylder, bind en mikrofiber klud til enden af ​​en moppe eller kost. Skift sengetøjet i soveværelserne, før du støvsuger.

Tør spejle og glas

Brug en fugtig mikrofiberklud, efterfulgt af en tør klud til aftørring – rengør alle spejle og glasflader.

Derudover er der 6 tips mere, som også er vigtige til rengøring af hjemmet:

  1. Desinficere bordplader og overfladearealer
  2. Fokus på badekar, dræn og toiletter
  3. Vask gulvet (start i det modsatte hjørne end din exit)
  4. Hold bevægelsen, når du støvsuger
  5. Glem ikke at vaske dine rengøringsværktøjer regelmæssigt
  6. Gør rengøring til en gruppeaktivitet
Author

Write A Comment