Mens familietid er vigtigt at prioritere hver dag, er det undertiden behageligt at gøre noget specielt, bare mor og datter – så i dag ville jeg brainstorme og komme med ideer til hvad mor og datter kan laver, som passer til hvert budget!

Mange af disse ideer kunne også bruges til mor og søn eller far og datter hyggedage.

Hvorfor er det vigtigt at bruge særlig til med vores børn?

Selvom vi har specielle “Jeg elsker dig ritualer” indbygget i vores hverdag, kan det være nemt for forældre og børn at afbryde forbindelsen eller endda bare miste kontakten med, hvor særlig forældre-barn relationer er.

Jeg ved, fordi jeg har et barn, at det er lettere for mig at sige dette, men det er så vigtigt at tilbringe specielle en-til-en-tid med vores børn. Ja, familieaktiviteter er gode, men der er noget vidunderligt, der dukker op i et barn, når de er det eneste fokus, og de får hele din indsats og opmærksomhed. Jeg forsøger at skære ud en halv time hver dag for at tilbringe en-til-en med min datter, men det er nok også i den krævende ende. Selv det at tilbringe et par timer en gang om måneden kan være vidunderligt og genoprette et skønt forældre-barn forhold.

Det er også vigtigt at vælge aktiviteter, der er af interesse for dit barn og “tale deres sprog”. Hvis dit barns “sprog” er berøring, søg aktiviteter, der involverer nærhed og muligheder for at knuse; hvis dit barns sprog er gaver, find ud af, hvordan man skal opfylde det inden for rimelighedens grænser.

At finde tiden kan være svært nok, så jeg ønskede at komme op med en fantastisk liste af ideer til mor-datter planer! Venligst send en kommentar, hvis du har ideer, der ikke er på denne liste!

10 Mor-Datter ideer:

  1. Bag sammen.
  2. Hyg i seng med en yndlingsfilm eller historie.
  3. Picnic i baghaven eller stuen. Måske spil et brætspil.
  4. Lær dit barn noget. Prøv at gøre det noget unikt og voksent, uden at være for krævende. Det kan være alt fra hvordan man bruger et værktøj, hvordan man krøller hår, eller hvordan man bruger et kamera.
  5. Få dit barn til at lære dig noget. Lad dem vise dig, hvad de er stolte af.
  6. Gå en tur, cykeltur eller vandretur.
  7. Lav et håndværk eller reparer noget.
  8. Meditere eller lær et par yoga bevægelser.
  9. Lad hende prøve på dit tøj eller smykker – måske endda din makeup! Hvis du har nogen arvestykke eller specielle stykker, fortæl hende historierne bag dine favoritter. (Det kan også være en god tid at indlede et skabsrengøring.)
  10. Bare snak. Udforsk dit barns vidunderlige sind, mål og drømme.
Author

Write A Comment